Короткое вью с Диди Аршафом - представителем команды Marruecos, Пару слов о наших новичках, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

31.07.2020

Короткое вью с Диди Аршафом - представителем команды Marruecos

31.07.2020

Короткое вью с Диди Аршафом - представителем команды Marruecos

Marruecos совсем недавно присоединились к нашим соревнованиям, тем самым став первой командой в Kyiv Season League с ярко выраженной интернациональной основой. Мы задали пару вопросов Диди Аршафу, лидеру данного коллектива как на поле, так и за его пределами.

- Расскажите немного о составе вашей команды. Как проходило его формирование? 

Інтеграція команди відбувалася поступово, формуючусь крок за кроком. Фундаментальним моментом стало рішеняя взяти участь у змаганнях, для чого необхідно було остаточно сформувати не тільки склад, а й філософію колективу для того, щоб стати справді конкуретноспроможною командою.

- Вы упоминали, что костяк состава родом из Марокко. Как обстоят дела с аматорским футболом в вашей стране? 

Так, насправді так і є. У нашій країні, враховуючи рівень розвитку професійного спорту, аматорські команди є ледве не основую для місцевого футболу. Звичайно, важливими також є місцеві футбольні школи та академії, з випускників котрих згодом и формуються тутешні професійні колективи, що приймають участь у змаганнях як на національному, так і регіональному рівнях.

- Ходят слухи, что часть ваших игроков вскоре вернутся на родину. Как вы собираетесь восполнять эту потерю? 

Так і є, окрема группа гравців з основної обойми, через різні причини, скоро поїдуть додому у Марокко. Тим не менш, ми будемо намагатася працювати з ще більшею самовіддачею, щоб компенсувати можливі втрати. Ми не можемо допустити, щоб кадрові зміни суттєво вплинули на результати команди у негативному сенсі.

- Довольны ли вы уровнем конкурентноспособности чемпионата? 

Загалом ми задоволені рівнем конкурентноспроможності у чемпіонаті та середнім класом команд, що приймають у ньому участь. Проте ми також маємо окремі зауваження: часом арбітраж, на нашу думку, не є повністю справедливим, а серед окремих гравців окремих команд спостерігається неповага до опонентів. Вважаємо, що адміністрація має працювати ще більше у цьому напрямі, але загалом ми задоволені всестороннім рівнем розвитку KSL.

- Какие цели в KSL ставит перед собой ваша команда в этом сезоне?

Зараз команда знаходиться на стадії будівництва, проте ми вже маємо чітке головне завдання на цей сезон - перемога у Кубку KSL. Але і у чемпіонаті ми будемо наполегливо працювати, щоб виграти решту матчів. 

- Как вам общая атмосфера в Kyiv Season League? 

Атмосфера приємна, конкурентна та добре організована. Сподіваюся, ви продовжите  у тому ж дусі та будете ще більш успішною лігою!