Команда

Коротка інформація про команду

Останні матчі

Команда ФК СПАЛАХ, KSL Ukraine. Офіційний сайт

  • Ігри
    41
  • Перемоги
    19
  • Голи
    155
  • Турніри
    4

Командні досягнення

Ласкаво просимо на сторінку аматорського футбольного клубу "СПАЛАХ"!

Наш клуб був заснований у 2022 році. Засновники та ідейні натхненники клубу та команди Сергій Козак та Артем Буртак. В команді справжні фанати футболу і вірні друзі та однодумці, мета яких популяризувати футбол та сприяти розвитку спортивних цінностей серед молоді.

ФК "СПАЛАХ" зосереджується не лише на досягненнях у грі, а й на важливості спілкування, дружньої атмосфери та взаємодопомоги між учасниками команди. Наші цінності відображають те, що футбол - це не просто гра, це спосіб об'єднати людей різних поглядів, вікових груп і соціальних статусів.

Метою нашого клубу є не лише прагнення до перемоги на полі, але й підтримка розвитку футбольних навичок кожного учасника, надання можливості виявити свій талант та знайти справжнє задоволення від гри. Ми активно сприяємо взаєморозвитку, створюючи сприятливий клімат для кожного гравця. Також, ми надаємо платформу для гармонійного розвитку та прогресування молодих футболістів і вихованців різних дитячих футбольних академій.

ФК "СПАЛАХ" - це не просто команда, це спільнота, в якій кожен член може відчути себе частиною чогось більшого, ніж просто футбольний клуб. Ми пишаємося нашими футболістами, ідейними натхненниками та вболівальниками, які вкладають свою душу і зусилля для розвитку клубу та зміцнення командного духу.

Разом ми будуємо майбутнє спорту, розкриваємо нові можливості та знаходимо справжнє задоволення від гри під крилами ФК "СПАЛАХ", де кожен гравець цінний та формує спільну мозаїку успіхів!


Календар минулих і майбутніх матчів

Фото

Усі фото