Тримати рівень амбіцій: інтерв'ю з лідером Darnytsa City Дмитром Литовченко, Інтерв'ю з лідером Darnytsa City Дмитром Литовченко, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

11.02.2023

Тримати рівень амбіцій: інтерв'ю з лідером Darnytsa City Дмитром Литовченко

11.02.2023

Тримати рівень амбіцій: інтерв'ю з лідером Darnytsa City Дмитром Литовченко


Доброго дня. Почнемо з нашого улюбленого питання про історію колективу та походження назви.

Доброго дня. З вами капітан команди Литовченко Дмитро. Історія нашої невеличкої, так званої, спортивної сім’ї розпочалася ще в 2016 році. З дитинства моїм хобі завжди був футбол, тому я вирішив втілити в життя давню мрію — організувати команду. Згодом я запросив до колективу Василенко Віталія, який підтримав мене та зайняв позицію голкіпера. Він грав разом з нами і допомагав створювати стійку команду.

Пізніше запросив Маковія Сергія — захисника, який вдало проявив свої організаторські здібності і став спортивним директором клубу. До його обов’язків входить організовувати тренування, викликати людей на гру та займатися трансферною політикою. У 2018 році я запросив Сердюка Олександра Васильовича — тепер це наш тренер. Тактика гри, ефективна організація під час матчів та настанови для бойового духу — це все про Олександра. Наразі Василенко Віталій та Сердюк Олександр боронять нашу країну від путіна та його свинособак, даючи гідну відсіч агресору.

Ми грали в чемпіонаті ФАС: розпочали з першої ліги Правого берегу, потім була перша ліга Лівого берегу. тим не менш, ми продовжуємо розвиватися на спортивному фронті і зараз щасливі грати в KSL!



Ваша команда розпочала турнір з трьох перемог поспіль, але останні три тури вам не вдається здобути три очки. В чому причина такої зміни результатів?

Так, добре розпочали. Але погано зіграли з EWI. Напевно, це наш найбільш незручний суперник. З ФК Апогей, їх воротар, який творив дива у рамці воріт, а також два рикошети завадили нам взяти очки у тому матчі. З ФК Зевс пропустили гол на останніх секундах матчу: не пощастило, бо був поганий збір, жодної заміни, що і призвело до такого результату. А так, в цілому, продовжуємо грати в своєму стилі та робити все можливе, аби виграти матчі, які ще попереду.

Наразі у Darnytsa City спостерігається доволі збалансована пропорція між забитими та пропущенними м'ячами. А на вашу думку, що є сильною стороною команди: атаки чи захист?

Думаю, нашою сильною стороною є захист, але над нападом ми також працюємо. В наступних матчах збільшимо показники забитих м’ячів та ще обов’язково очолимо турнірну таблицю ;)


Двоє ваших гравців (Валентин Лось та Антон Федоренко) входять в ТОП-15 всіх дивізіонів Winter League за кількістю попереджень. В чому причина такої кількості гірчичників: недостатня дисципліна чи гладіаторська сміливість ваших футболістів?

Скоріше це гладіаторська сміливість наших футболістів, хоча в деяких матчах арбітри занадто принципово ставилися до слів гравців і карали їх несправедливими гірчичниками.

Які цілі ставить перед собою Darnytsa City на другу половину розіграшу Winter League?

Цілі тільки перемагати в кожному матчі та, звісно, зійти на призові місця і награвати склад на другу половину сезону 8х8.

Дякую за увагу! Слава Україні, Слава захисникам України!