Дух гладіаторів: інтерв'ю з капітаном «‎Maximus» Максимом Скрипкою, Інтерв'ю з капітаном «‎Maximus» Максимом Скрипкою, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

05.02.2023

Дух гладіаторів: інтерв'ю з капітаном «‎Maximus» Максимом Скрипкою

05.02.2023

Дух гладіаторів: інтерв'ю з капітаном «‎Maximus» Максимом Скрипкою

- Наше традиційне питання: розкажіть історію створення своєї команди. Як виникла назва?

Maximus — з давньогрецької це щось велике, те? що важко подолати. Також це головний герой з фільму «‎Гладіатор»: картини про непереможного рицаря Римської імперії Максимуса (Рассел Кроу), який незважаючи на всі перешкоди бився до останнього.

- Наразі ви перебуваєте на четвертій сходинці у турнірній таблиці. Чи відповідає дана позиція вашим початковим планам на сезон?

Однозначно не відповідає. Наша ціль перше місце. Ми достатньо вмотивовані цією метою, адже знаємо рівень нашої амбітної команди, рівень свого командного футболу, а також рівень індивідуальної майстерності в нашому клубі.

- Сумарна кількість забитих та пропущених м'ячів командою «‎Maximus» є найменшою в Master League (на 03.01 - прим.) Такий «‎італійський підхід» — це ознака вашого фірмового стилю чи збіг обставин у поточному турнірі?

Так, в нас красивий комбінаційний футбол, можливо, як ви кажете, «‎італійський стиль». Ми за контроль м’яча під час матчу; при цьому акцентуємо увагу на надійності в обороні та креативі в передній ланці. Ось і все. Головне — не кількість голів, а красивий футбол та ефективне виконання головного завдання: забити на один м’яч більше, ніж суперник.


- Ваша команда здобула 4 перемоги та двічі поступалася своєму супернику. Жодної нічиї... Ви змагаєтесь за принципом «‎все або нічого»? :)

Прикрі 2 поразки з рахунком 2:1, де ми не поступались ані на одній частині поля супернику, де ми намагались забрати перемогу! Фортуна — річ цікава; але при цьому як ви вже й написали, граємо до останнього та виключно на перемогу, тому й немає нічийних результатів.

- Як ви оцінюєте загальний рівень організації змагань KSL?

На рахунок організації: чудовий манеж, де проводяться ігри, комфортно як для гравців на полті, так і для вболівальників на трибуні. Щодо окремих організаційних мінусів, не будемо концентрувати увагу на холодній води в роздягальнях та ситуативними проблемами з інтернетом, через який немає трансляцій. Це те, на що організація вплинути не може, бо дані питання залежать, в першу чергу, від власників та дирекції стадіону.