ОГЛЯДИ МАТЧІВ KSL 06/07.08.22, Відео- та текстові формати, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

12.08.2022

ОГЛЯДИ МАТЧІВ KSL 06/07.08.22

12.08.2022

ОГЛЯДИ МАТЧІВ KSL 06/07.08.22

ОГЛЯД МАТЧІВ PREMIER LEAGUE 8X8

ОГЛЯД МАТЧІВ MASTER LEAGUE 8X8

ОГЛЯД МАТЧІВ SUPER LEAGUE 8X8

ОГЛЯД МАТЧІВ URBAN LEAGUE 8X8



Протокол и события матча ПСЖ-2 4 : 8 Fc Sheffield , Urban League, KSL Ukraine

Матч

  • 06 серпня 2022
  • субота
  • 17:30
Русанівець поле 1

Для ПСЖ цей поєдинок став третім матчем у поточному розіграші, в той час як гості виходили на поле вдруге. Можливо саме більша кількість матеріалу для аналізу допомогла Sheffield виявити слабкі місця свого суперника і добитися крупної перемоги.

Загалом гра йшла на зустрічних курсах, однак господарі поля на порядок менш якісно використовували свої моменти, поступаючись і за їх сумарною кількістю. В той же час, гості, які не змогли забити жодного голу у дебютному матчі, на цей раз вирішили взяти своє та з великим ентузіазмом пішли вперед і, завдяки своїй креативності та рішучості, забили майже десять м'ячів. Аплодуємо стоячі атакуючому перформансу Sheffield та вітаємо їх з першою перемогою, а ПСЖ, отримавши холодний душ, мають викластися на повну, щоб повернутися до позитивного балансу виступів.

Протокол и события матча False9 4 : 3 Sirius, Urban League, KSL Ukraine

Матч

  • 06 серпня 2022
  • субота
  • 18:40
Русанівець поле 1
False9
Фото гравця
Рашид Броян
Кращий гравець команди
4
3

Більше напруги та суперництва спостерігалося у матчі між False та Sirirus.

Дані колективи не змогли досягти перемоги у стартових матчах: гості зіграли внічию, а господарі і зовсім поступилися своєму супернику. Тому вони були солідарні у своєму бажанні взяти реванш та додати перші три пункти до своєї скарбнички. Колективи сумлінно підійшли до підготовки власних атакуючих дій і шукали будь-яку можливість, щоб прорвати оборонні редути суперника. Тим не менш, оборони також виступили досить гідно і змогли суттєво обмежити потенційну кількість м'ячів у цьому матчі. У цій дуелі фортуна все ж таки посміхнулася господарям, яким вдалося забити на один гол більше гостей, коли пролунав фінальний свисток. Подивимося, чи допоможе ця перемога False вступити у боротьбу за золоті медалі, а от Sirius, незважаючи на гідну гру, мають оперативно почати перетворювати якість у результат.

Протокол и события матча IFK 4 : 8 Dynamo Machine, Urban League, KSL Ukraine

Матч

  • 06 серпня 2022
  • субота
  • 19:50
Русанівець поле 1

Дзеркальним результатом до першої зустрічі нашої текстової частини огляду Urban League закінчилося протистояння IFK та Dynamo Machine.

Однак в даному випадку такий результат був набагато більш прогнозованим. Господарі поля, які програли обидва з перших двох матчів, приймали гостей, що досягли тріумфу у цих зустрічах і впевнено лідирують у турнірній таблиці. Проте варто зазначити, що незважаючи на зрозумілий для експертів статус андердогів, IFK намагалися взяти своє і сміливо йшли вперед. Звичайно, ефективність дій фаворита була вищою, однак їх суперник може гідно дивитися в очі своїм вболівальникам. "Динамівці", у свою чергу, на цей раз показали свій атакувальний потенціал та суттєво підвищили загальну кількість забитих м'ячів, що може мати безпосередній вплив на боротьбу за золоту. Ми дякуємо командам більш ніж десять голів та ставлення до своєї справи, віримо, що IFK будуть продовжувати віддаватися на повну за будь-яких обставин, а від Dynamo Machine чекаємо відповідного рівня концентрації на всій дистанції турніру.

ОГЛЯД МАТЧІВ ЛІГИ ПАМ'ЯТІ