Интервью с президентом команды Реабилитолог Дмитрием Гоменчуком, История команды, подготовки и многое другое, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

16.12.2021

Интервью с президентом команды Реабилитолог Дмитрием Гоменчуком

16.12.2021

Интервью с президентом команды Реабилитолог Дмитрием Гоменчуком

Добрый день. Расскажите немного о своей команде. Есть ли у вас определенные традиции? Почему было выбрано именно такое название, ведь ранее вы были известны нашей аудитории, как лидер команды Vitmix?

Мої вітання! Так, Ви правильно підмітили, раніше ми називалися Vitmix. В нас був партнер ТМ Vitmix, яка займається виготовленням натуральних солодощів але не склалось... Після розриву зв'язків з партнером (це було доречі після SUMMER CUP KSL), ми командою зібралися і вирішували як нам далі бути і в якому напрямку рухатися. Тут є маленька передісторія. Коли команда тільки формувалась, всіма організаційними процесами в ній займався я, так було від початку і дотепер. Ситуація по гравцям була неоднозначною, тому що в когось була можливість оплачувати ігри, тренування і т.д., а в когось такої можливості в силу певних обставин, на жаль, не було. На папері ми з партнером розділяли обов'язки навпіл, але насправді реальної підтримки не було, в основному лише лише обіцянки. Особисто мені було соромно перед хлопцями, що їм обіцяли одне, а по факту нічого не виконувалось, тому й прийшлось брати все в свої руки.

Від себе скажу, що люблю цей спорт, люблю все що з ним пов'язано, мабуть ця любов і підштовхнула на такий серйозний крок і я насмілився взяти на себе повне утримання нашої команди. В свою чергу, пацани запропонували змінити назву з VITMIX на РЕАБІЛІТОЛОГ. Реабілітація - це сфера, в якій я працюю, а тому ми далеко не ходили, відштовхулися від моєї професії і назвали команду саме так. Команда в нас достатньо молода, граємо ми вже як майже рік, середній вік команди 22 роки (не пахне поле). Але що хотілося б відзначити, за цей рік ми стали не просто командою, ми стали сім'єю, яку об'єднує спільна ціль та жага до перемог.



Що стосується традицій, так вони в нас є, але зараз їх важко підтримувати. Раніше коли в нас була 1 гра в тиждень, ми після кожного матчу збиралися командою на вечерю. Сьогодні в нас важкий графік: беремо участь в 3-х турнірах паралельно + тренування, також по можливості приділяємо увагу відновленню, ходимо в баньку. При такому графіку важко знаходити час на командні вечері, так як в кожного є особисті справи, які потрібно вирішувати, в наслідок чого традицію підтримуємо, але не так систематично.

В нас, доречі, існують правила в команді. Той, хто в останній момент відмовляється від тренування, або не приходить без причини проставляється перед командою. Також від недавна за моєї ініціативи ми ввели ще одне правило: гравці, які отримують жовті картки за розмови з суддями або суперечки з суперником в матчі, скидають певну суму в фонд ТАБЛЕТОЧКИ та таким чином допомагають діткам, які цього потребують.

Невероятно! Расскажите, как на коллектив повлияла неудача в решающем матче Summer Cup? Серебро - это неудача или успех для вашей команды?

Срібло на Summer Сup на команду вплипнуло лише позитивно, тому що нас ця поразка ще більше об'єднала та зробила сильнішими. Звісно нам було прикро програти команді, яку до плей-офф ми пройшли без жодних проблем. Ми з повагою ставимося до суперника, Тайгерс - хороша команда і в серії пенальті вони були сильнішими за нас, ми бажаємо їм лише успіхів в подальшому!

Как мы уже узнали, что вас покинул главный спонсор. Как удается справляться с экономическими трудностями?

Не хочу вдаватися в подробиці, тому як вважаю, що всі ці моменти повинні лишатися в роздягальні. Скажу лише так, спонсора по-факту не було, вийшло все навпаки, була Торгова Марка, яку розкручували хлопці, а в замін нічого не отримували! Сказати чесно, важко трішки, тому як витрат дуже багато, а оплатою за всі командні процеси займаюсь самотужки, але це рішення було прийнято мною на користь колективу, для подальшого її збереження. Насправді, як би важко не було, ми всією нашою футбольною сім'єю кайфуємо. Моє завдання - зробити все від мене залежне, щоб хлопцям було комфортно в команді, думки були  лише про футбол та не відволікалися на всі бюрократичні моменти.

Евгений Сердюк стал лучшем игроком летнего турнира, а после сумел закрепиться в профессиональной команде. Как вы думаете, что дает будущему профессионалу выступления на аматорском уровне? Какие качества помогли Сергею сделать шаг вперед в своей футбольной карьере?

Жека Сердюк - це людина, яка по суті залила фундамент в цьому колективі. Він професійний футболіст і до виступів за нашу команду грав в Португалії, був на контракті в Боавішті, виступав за Фатіму, викликався до юнацької збірної України під керівництвом Руслана Ротаня. Так склалося, що цей відрізок часу і чималий ряд турнірів, який він з нами пройшов, він був в пошуках нової команди, тому як з Боавіштою було розірвано контракт, на скільки відомо мені. В цій людині багато футбольного азарту, він по духу чемпіон і всі свої вміння та досвід передав хлопцям, за що я йому особисто дуже вдячний.

Він цю команду з перших днів взяв під своє крило та був явним лідером і капітаном. Думаю, для нього це була можливість підтримувати свою спортивну форму насамперед. Для нас було великим сюрпризом та несподіванкою коли він підписав контракт з клубом із Варни - Чорне море, тому що про це ніхто не знав з хлопців. Так, для нас це втрата високоякісного гравця, але ми йому вдячні безмежно за його внесок в колектив. Жека - частина нашого колективу назавжди, він і досі з нами постійно на зв'язку ми підтримуємо його, а він нас. Знаю, що він щасливий в новій команді, добре себе зарекомендував та, думаю, довго там не затримається, тому що в Реалі за Мадриду зараз проблема з форвардами, Бензема вже старіє, потрібно міняти! Впевнений в нашому хлопці, як ні в кому іншому!


Наш классический вопрос: чего ждете от KSL?

Від KSL чекаємо, насамперед, певного досвіду, так як ми заявилися до вищої ліги, там не буде простих матчів. Наше завдання - не програвати, боротися за результат в кожному матчі, а успіх прийде!