РЯД НОВОВВЕДЕНЬ KSL У СЕЗОНІ 2024/25!, Модернізація та розширення, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

12 серпня

РЯД НОВОВВЕДЕНЬ KSL У СЕЗОНІ 2024/25!

12 серпня

РЯД НОВОВВЕДЕНЬ KSL У СЕЗОНІ 2024/25!

ЗУСТРІЧАЄМО ОНОВЛЕННЯ KSL 2024/25!

1) Огляди подій туру на YouTube.

Взимку ми отримали позитивний фідбек на пілотні огляди першого кола регулярного сезону від Романа Мамчура. Раді повідомити, що тепер на нашому офіційному YouTube-каналі будуть виходити ЩОТИЖНЕВІ ВИПУСКИ з найцікавішими подіями туру! Аналіз матчів, висвітлення індивідуальних звершень та обговорення останніх новин ліги: буде дуже цікаво!

2) Ще більше висвітлення подій з життя ліги.

Збільшуємо кількість відео-інтерв'ю на футбольному полі, а також кожен тиждень обираємо капітанів та представників команд для розширених текстових інтерв'ю на нашому сайті. Будемо дізнаватися про історію команд, їхні цінності, головних зірок та кумирів. Загалом, все як ви любите, але в більших обсягах!

Але тут ми сподіваємося і на вас: адже якщо вам подобається читати про суперників, то прийде час, коли і вам доведеться розповісти трохи про себе :) Не відмовляйте нашим менеджерам в інтерв'ю! Ми знайдемо зручний для вас час та формат розмови!

3) Онлайн-повтори голів.

Влітку ми затестили цю функцію і ОНЛАЙН-ПОВТОРИ будуть працювати У КОЖНОМУ МАТЧІ! Вам більше не треба відволікатися від перегляду та регулювати таймкод: насолодилися голом, оцінили шедевр на повторі і дивимося гру далі!

Більше того, всі забиті м'ячі зберігатимуться у окремих альбомах, а найкращі з них за версією наших коментаторів будуть публікуватися в окремій рубриці у соціальних мережах.

4) Контрольний дисциплінарний комітет (КДК) з польськими арбітрами. 

КДК змагань у Києві тепер складатиметься також і з польських арбітрів. Таким чином наш філіал KSL Warsaw буде активно залучений до роботи комітету. Польські арбітри братимуть участь у засіданнях та вирішенні спірних ситуацій, щоб забезпечити нейтралітет.

Слова треба підтверджувати формальними рішеннями. Тому тепер Голова суддівського корпусу KSL Warsaw очолить наше КДК в Україні, а український Голова буде очолювати польський КДК для справедливого прийняття рішень.

5) Оновлений регламент та дисциплінарні реформи. 

Ми впроваджуємо нову редакцію регламену, яка гарантуватиме оперативність і справедливість у вирішенні спірних ситуацій. Дискваліфікації та санкції за неспортивну поведінку будуть жорсткішими, а команди повинні будуть дотримуватися вимог щодо футбольної форми.

Як організатори, так і учасники KSL мають підтримувати організаційний рівень, що відповідає професіональному. Ми всі в цьому зацікавлені. 

Ось така вийшла п'ятірка змін регулярного сезону KSL 2024/25!

Вірогідно, це ще не все... Але про інші новинки дізнаємося вже з початком змагань! ;)

СТАРТ СЕЗОНУ KSL 2024/25: 31.08.

КІНЕЦЬ ПЕРІОДУ ЗАЯВКИ: 23.08

Контакт для оформлення заявки:
@nakopia10 (Telegram)