JAKO: НОВИЙ ТЕХНІЧНИЙ СПОНСОР KSL!, Нові друзі нашої ліги, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

29.08.2023

29.08.2023

JAKO: НОВИЙ ТЕХНІЧНИЙ СПОНСОР KSL!

Ми раді вітати нових партнерів нашої футбольної ліги!

КОМПАНІЯ JAKO— МАЙСТРИ СПОРТИВНОГО ЕКІПІРУВАННЯ!


Даний бренд більше 30 років на ринку і наразі мають представництво у різних країнах світу: Італії, Китаї, Мексиці та інших. Щодня над розробкою нових дизайнів, тестуванням матеріалів і пошуком нових технологій працюють більше 1000 співробітників. Кілька разів на рік Jako випускають колекції і лінійки одягу, взуття та аксесуарів для активного заняття спорту, тренувань і відпочинку на природі для чоловіків, жінок і дітей. Водночас, компанія також розроблює продукцію для повсякденного носіння в стилі Casual.


JAKO ОДЯГНУЛИ БІЛЬШЕ 100 000 КОМАНД!

У чому ж секрет такої популярності Jako серед іменитих футбольних команд, гірськолижних спортсменів і бігунів? Вся справа в матеріалах. Дизайнери Jako детально працююють над складом тканини, підбором волокон, барвників і відчувають фізичні властивості матеріалів для форми.

Спортивний одяг JAKO це:

Стійкість до вологи. Матеріал, який з легкістю вбирає вологу при найбільш жорстких режимах тренування або спортивного змагання.
Гіпоалергенність. Колекції не викликають роздратування, почервоніння і алергії не тільки у дітей, але і у дорослих спортсменів.
Міцність. Все екіпірування розраховане на інтенсивне використання і машинне прання. Речі від Jako не вигорають, не линяють, не деформуються.

Німецька якість матеріалів, сучасний дизайн і використання високих технологій давно оцінили професійні спортивні команди Нідерландів, Німеччини, Австрії, Швейцарії. Не дарма в екіпіровці від Jako виступає сам Даніель Унгер — світовий чемпіон з тріатлону!

З Jako ви також можете: купити спортивну форму, футбольну форму для клубу або команди;
придбати спортивну екіпіровку, в тому числі конуси, воротарські рукавички, шорти для футболу, якісні футболки, м'ячі для матчів, тренувальні м'ячі і багато іншого;
нанести своє прізвище на форму, вишити і нанести логотип команди термодруком та інше!

Звичайно, така висока якість має відповідну ціну...

ОДНАК КОМПАНІЯ JAKO НАДАЄ ЗНИЖКУ 40% ДЛЯ КЛІЄНТІВ KSL! ЦЕ ЕКСКЛЮЗИВНІ УМОВИ ПАРТНЕРСТВА!

А ТАКОЖ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ НАС НОВИМИ М'ЯЧАМИ ДЛЯ НОВОГО СЕЗОНУ! Все для того, щоб задовольнити бажання найвибагливіших учасників та забезпечити нові враження від Гри!

ВІТАЄМО У СІМ'Ї, JAKO!