Впевнено йти до мети: інтерв'ю з капітаном команди Turbo Богданом Матвієнко, Впевнено йти до мети: інтерв'ю з капытаном команди Turbo Богданом Матвієнко, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

30.11.2022

Впевнено йти до мети: інтерв'ю з капітаном команди Turbo Богданом Матвієнко

30.11.2022

Впевнено йти до мети: інтерв'ю з капітаном команди Turbo Богданом Матвієнко

Чи задоволені ви виступом колективу у першому колі?

Відповідь: не в повній мірі, поступились в матчах, де могли і мали б брати очки. Наприкінці першого кола команда набрала непоганий хід, результати покращились. Навіть шкода, що скоро пауза, команда додає і цим я задоволений.

Зміна капітана команди із чим це пов'язано? Адже Богдан Матвієнко перейняв цей статус від Химича Максима.

Максим прийняв рішення емігрувати, переїхав в США. Так як ми знайомі з ним з його народження, Максим довірив команду мені. Фактично з 3 туру попереднього турніру (минулого розіграшу Ліги Пам'яті) займаюсь командою я.

Які завдання ставить перед собою команда у поточному сезоні?

Команда створена в червні цього року, тому задача на поточний сезон звучить так: зібрати команду і зігратись. Щодо турнірного становища наприкінці турніру, то буду задоволений третьою сходинкою.

Найскладніший матч Turbo на вашу думку?

Фактично всі матчі для нашої команди складались непросто, якщо і перемагали, то в більшості випадків з мінімальним рахунком, так само і програвали. Виокремлю матчі з Corplex-2 та Прометеєм, які закономырно очолюють нашу таблицю. Обидві команди переважали нас в плані організації гри та на індивідуальних якостях гравців, тому нам є до чого прагнути :)



У вас іронічний підхід до оформлення логотипу та девізу :) Хто є автором цієї ідеї?

Перед заявкою на новий сезон, вирішили змінити назву та логотип. Шляхом демократичного голосування в Телеграм були обрані найкращі варіанти. Серед інших, розглядали назву "Эйяфьядлайёкюдль" і ця назва могла справді стати чинною назвою команди. Непоганий жарт над коментатором міг би вийти)

Згодом, один з гравців, запропонував більш традиційну назву, яка відображає нашу  хоч і коротку, але історію та й описує ігрові якості колективу) Гравці нашої команди не славляться  високою швидкістю, в нас інші сильні сторони. Ми хоч і повільно, але безперервно рухаємось вперед і вгору в турнірах KSL і про це говорить наш девіз!