Мудрі ветерани: інтерв'ю з капітаном PVS Володимиром Тегіном, Флеш-інтерв'ю з капітаном PVS Володимиром Тегіном, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

20.11.2022

Мудрі ветерани: інтерв'ю з капітаном PVS Володимиром Тегіном

20.11.2022

Мудрі ветерани: інтерв'ю з капітаном PVS Володимиром Тегіном

- Ви маєте великий досвід виступів у KSL. Розкажіть, як ви стали капітаном PVS? Як змінився колектив за цей час?

Так, пам'ятаю як пробував грати чи не в першому вашому турнірі. Проте, капітаном став відносно нещодавно. Пару років тому Давид запропонував створити команду і спробувати свої сили. Спершу був сумнів, але азарт взяв своє. Зібрав Kyiv Galaxy, потім злились з PVS. До речі, наразі повна назва команди: PVS Kyiv Galaxy, але першу частину легше використовувати, тому саме вона і фігурує усюди. Після об'єднання командою керував Дар, а я йому допомагав. На жаль, травма не дає змоги другому капітану керувати колективом, тож ми зі Славою Шаталовим займаємось тімою.

- А що ви скажете про зміни у турнірі? Чи задоволені ви динамікою нашого зростання? Які б ви дали рекомендації?

Загалом ви молодці, бачу зростання, тим паче порівнюючи з першим сезоном, небо і земля. Але є похибки, звісно. Ось наприклад статистика, я за свої останні 4 гри забив 4 голи, а судячи зі статистики забив 1 і двічі асистент. Але це локальні моменти, які легко виправити. Головне, що є системний підхід, а докопатись і до Чемпіонату Світу можна.

- Зараз ви виступаєте у Urban League. Які амбіції у PVS на майбутнє?

Питання амбіцій воно двостороннє. З одного боку хочеться вигравати у всіх матчах, а з іншого, хочеться отримати задоволення від гри і розподілити майже порівну ігровий час. Намагаємось це балансувати, але вдається не дуже. Не знаю як з іншим дивізіоном, не на часі це, але в цій лізі ми будемо гризтися за першу шістку, це точно.

- Виділіть декількох своїх гравців, які відмітилися сильний прогресом за останній час.

Наша команда досить збалансована і всі прогресують рівномірно, важко виділити когось одного чи двох, адже кожен намагається у міру своїх можливостей прогресувати. Проте є в нас молоді зірки, які прогресують ментально, вважаю за потрібне це виділити: Рибалко і Гоч - великі молодці.

- Який найяскравіший матч за час ваших виступів в KSL?

Минулого року виграли Легіон 4:0, гадаю вони не очікували. Наша мета - виграти з подібним рахунком Аристократів, тоді я точно буду приводити цей матч у приклад, як найяскравіший. Весною буде запекле дербі, перемоги нам.