АНОНС РОЗВ'ЯЗКИ КУБКУ ПЕРЕМОГИ ЗСУ, Настав вирішальний момент, KSL Ukraine. Офіційний сайт

Новина

16.07.2022

АНОНС РОЗВ'ЯЗКИ КУБКУ ПЕРЕМОГИ ЗСУ

16.07.2022

АНОНС РОЗВ'ЯЗКИ КУБКУ ПЕРЕМОГИ ЗСУ

Ось ми нарешті наблизились до вирішальної події головного поточного турніру КSL.

ФІНАЛ КУБКУ ЗСУ ВЖЕ ЗАВТРА! 

Протокол и события матча IGNIS 6 : 1 Виктория, Кубок Перемоги ЗСУ, KSL Ukraine

Матч

  • 17 липня 2022
  • неділя
  • 10:40
Русанівець поле 2
IGNIS
Фото гравця
Артем Марченко
Кращий гравець команди і матчу
6
1
Виктория
Фото гравця
Олег Романчук
Кращий гравець команди

Фіналісти йшли до цього довгих 9 матчів і тепер на нас чекає космічне протистояння колективів, що робили усе можливе аби опинитися на головній сцені разом з іншими фіналістами літнього сезону КSL.

Ignis та Вікторія змагатимуться за чемпіонство у Кубку Перемоги ЗСУ. Суперники варті один одного і нас чекає запальна зустріч.

Ignis на своєму шляху у плей-офф пройшли такі команди: Шлакоблок (3:0), ФК Юджин (4:2), а у півфіналі змагалися з ПСЖ, де у гольовій феєрії перемогли з рахунком 4:8. Ignis мають значну кількість вболівальників, які постійно підтримують гравців та надихають їх на перемоги. Команда потужно себе проявляє протягом сезону, одним з лідерів якої є Артем Марченко, що забив 8 голів в останніх двох матчах.
Вікторія також не відсталвала і показала перевагу над серйозними опонентами у завершальній стадії сезону. Хлопці роблять ставку на впевнений стиль гри, завдяки якому пройшли міцних суперників, як, наприклад, FC Nova (3:0), одного з початкових фаворитів Русанівку (3:1) та взяли реванш у зірковому протистоянні з Дарницею (1:0), після двох програшів у груповому етапі. Олег Романчук найкраще себе проявляв у команді як голеадор, настрілявши вже 9 голів.

Очікуємо на захоплюючий фінал між двома сильними претендентами!

В турнірі приймало участь 32 команди, кожна з яких допомагала у зборі коштів для наших військових. Адже саме завдяки їм ми і маємо змогу проводити літні змагання та надихати нашу аудиторію. Тепер залишається вирішальна подія, яка виявить найсильнішого.

МАТЧ ЗА БРОНЗУ

Протокол и события матча ПСЖ 1 : 1 Дарница, Кубок Перемоги ЗСУ, KSL Ukraine

Матч

  • 17 липня 2022
  • неділя
  • 10:40
Русанівець поле 1
ПСЖ
Фото гравця
Владислав Мелешко
Кращий гравець команди
1
1
0:2
Дарница
Фото гравця
Олександр Шубко
Кращий гравець команди і матчу

ПСЖ та Дарниця розіграють між собою 3 місце у Кубку перемоги ЗСУ.

Гравцям обох колективів не пощастило у півфіналах і вони матимуть останній шанс забрати нагороду у змаганні.
Майбутні опоненти мають своїх лідерів на полі, серед яких Віталій Бондзик у складі ПСЖ (8 забитих м'ячів) та Олександра Шубко з Дарниці, що відправляв шкіряного у сітку 10 разів.

ПСЖ провели гарний сезон і в майбутній зустрічі отримають можливість поборотися не тільки за бронзу турніру, але й спробувати здобути реванш після минулого невдалого очного протистояння з Дарницею.

Варто зазначити, що ПСЖ програли Ignis у півфіналі, а Дарниця мінімально поступилася Вікторії. Саме тому на нас чекає два рівні за накалом поєдинки. Зовсім скоро відбудеться головне шоу у Кубку Перемоги ЗСУ!

ФІНАЛ КУБКУ ПЕРЕМОГИ

У фіналі додаткового турнірі Кубку Перемогу нас чекає битва між AFC Garmata та TS Tech Team.

Протокол и события матча AFC Garmata 0 : 3 TS Tech Team, Кубок Перемоги ЗСУ, KSL Ukraine

Матч

  • 17 липня 2022
  • неділя
  • 16:00
Русанівець поле 2
AFC Garmata
Фото гравця
Євген Розстальний
Кращий гравець команди
0
3
TS Tech Team
Фото гравця
Дмитро Сініцин
Кращий гравець команди і матчу



Команди непогано проводять сезон, можна легко побачити досвід у їх діях. Особливо це стосується гостей, які є одною з найстарших команд в цьому розіграші, проте це не завадило їм добратися до завершального поєдинку.

Про Garmata можна сказати, що вони пройшли хороший шлях до фіналу, хоча по правді кажучи, амбіції команди були трошки вищими ще з самого початку сезону. Дуже сильні опоненти були в групі в обох фіналістів, що не дозволило їм зайняти перші місця і боротися за головний трофей.

У господарів феєрить Володимир Цолан, що вже настріляв 13 м'ячів і точно не збирається зупинятися, тому TS Tech Team потрібно бути пильними в обороні. У гравців в синій формі майже не відстає Сергій Крученюк. Він відправляв м'яч у сітку суперника 12 разів.

Цікава баталія, гідна вашої уваги!